De goedkoopste sportwinkel van Nederland

Snelle levering, prima service

SPORTKLEDING MET EEN EIGEN IDENTITEIT VOOR SCHOLEN

Mijnsportkleding.nl (MSK) levert sportkleding aan scholen. Productie van de sportshirts doen wij in ons eigen productiebedrijf in Nederland. Hierdoor hebben we grip op de kwaliteit en kunnen we snel en betrouwbaar leveren. De shirts zijn van dryfit polyester (ademend en sneldrogend) en worden in full colour bedrukt  in sublimatie.

Naast producent van sublimatieshirts is Mijnsportkleding.nl exclusief leverancier van JAKO sportkleding.

 

GYMKLEDING VOOR SCHOLEN / DRYFIT SPORTSHIRTS

Gymkleding moet niet alleen comfortabel zitten, maar liefst ook snel drogen, zodat je niet urenlang in een nat shirt hoeft te sporten.

Onze sportshirts zijn van dryfit polyester, ademend en sneldrogend materiaal en worden in full colour bedrukt  in sublimatie.

  • alle bedrukkingen zitten IN de stof, waardoor draagcomfort en kwaliteit van de bedrukkingen optimaal zijn
  • de sublimatieshirts kun je op hoge temperatuur wassen en mogen in de droger
  • ouders kunnen de gymkleding van de school via een eigen webshop bestellen voor vaste lage prijzen
  • shirts en gymtassen kunnen worden voorzien van je eigen naam

 

Gymset Basisschool Tarcisius


40% VOORDEEL OP JAKO SPORTKLEDING

Mijnsportkleding.nl staat voor kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Daarom hebben we voor de levering van sportkleding exclusief gekozen voor het merk JAKO, bekend als hoofdsponsor van diverse profclubs.

Betrouwbaar, functioneel en topkwaliteit voor uitstekende prijzen.
 
Scholen profiteren bij Mijnsportkleding bovenop de standaardkorting van 25% ook nog eens van 15% sponsoring op alle JAKO artikelen, waarmee het totale voordeel op JAKO maar liefst 40% is.

Zo lopen gymleraren er uniform en goed aangekleed bij.

Het 40% voordeel op JAKO geldt overigens ook voor de ouders van jullie leerlingen !!

 

GRATIS WEBSHOP

Voor iedere school verzorgen wij geheel kosteloos een webshop, waar ouders de gymkleding en JAKO sportkleding gemakkelijk online kunnen bestellen.

Binnen 5 werkdagen wordt je bestelling met PostNL pakketservice bij je thuisbezorgd.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze producten of ons sportkledingconcept voor scholen?

Stuur een mailtje naar rob@mijnsportkleding.nl en we nemen direct contact met u op.