De goedkoopste sportwinkel van Nederland

Snelle levering, prima service

UNIEK KLEDINGCONCEPT VOOR VERENIGINGEN

Mijnsportkleding.nl (MSK) produceert wedstrijdshirts in sublimatie. Dat doen wij in ons eigen productiebedrijf in Nederland. Hierdoor hebben we grip op de kwaliteit en kunnen we snel en betrouwbaar leveren. Naast producent van sublimatieshirts zijn we exclusief leverancier van JAKO teamwear.

Voor verenigingen heeft MSK een kledingconcept ontwikkeld, waarmee clubs (tien)duizenden euro's  met hun clubkleding kunnen verdienen. Centraal in het verdienmodel staat ons shirtconcept, waarmee per team €450 per jaar aan shirtsponsoring gegenereerd kan worden.

 

Sublimatieshirts

De wedstrijdshirts produceren wij d.m.v. sublimatiedruk en geheel in eigen beheer in ons productiebedrijf in Weerselo. Hierdoor hebben we volledige grip op de kwaliteit van de shirts.

  • de sublimatieshirts zijn van dry-fit sportstof, kun je op hoge temperatuur wassen en mogen in de droger
  • alle bedrukkingen zitten IN de stof, waardoor draagcomfort en kwaliteit van de bedrukkingen optimaal zijn
  • de bedrukkingen van clublogo, nummers en 4 sponsorlogo's op de sublimatieshirts zijn gratis
  • teamshirts kunnen zonder startkosten vanaf 1 stuk worden nabesteld voor dezelfde vaste lage prijs

 

40% voordeel op JAKO teamkleding

Mijnsportkleding.nl staat voor kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Daarom hebben we voor de levering van teamwear exclusief gekozen voor het merk JAKO, bekend als hoofdsponsor van diverse profclubs. Een betrouwbaar, merk met mooie teamlijnen en topkwaliteit producten voor uitstekende prijzen.
 
Om verenigingen financieel te ondersteunen, sponsoren wij verenigingen bovenop de standaardkorting van 25% nog eens 15% op alle JAKO artikelen (behalve eigen aanmaak), waarmee het totale voordeel op JAKO 40% is. Dit 40% voordeel op JAKO geldt ook voor de leden, die bovendien clubkleding en fanartikelen gemakkelijk online kunnen bestellen. Hiervoor bouwen wij geheel kosteloos voor jouw vereniging een online clubshop.

 

Additionele sponsoring: GRATIS te besteden bedrag aan JAKO artikelen

Naast de vaste lage prijzen voor de sublimatieshirts enhet 40% voordeel op JAKO, krijgt een vereniging een vrij te besteden bedrag dat besteed kan worden aan GRATIS Jako artikelen uit de catalogus.

 

Voorbeeldcalculatie voor jouw vereniging
Wil je weten hoeveel jouw vereniging met ons kledingconcept kan verdienen?

Stuur dan een mailtje naar rob@mijnsportkleding.nl en je ontvangt binnen 48 uur een voorbeeldcalculatie van de opbrengsten die je met ons concept voor jouw vereniging kunt generen.

 

Alle voordelen op een rij

Behalve het genereren van sponsorinkomsten biedt ons concept meer voordelen:
 
• de vereniging heeft de mogelijkheid om een eigen shirtontwerp te maken dat nooit uit de collectie gaat
• het drukken van clublogo, nummers én sponsorlogo's op de sublimatieshirts is gratis
• voor dames is er een getailleerde uitvoering
• alle bedrukkingen zitten in de stof waardoor het draagcomfort erg hoog is en de bedrukkingen niet meer slijten
• shirts kunnen op hoge temperatuur gewassen worden en mag je in de droger drogen
• per team kan ook een keepershirt in een afwijkende kleur of afwijkend design worden gemaakt
• shirts nabestellen kan vanaf 1 stuk, tegen vaste lage prijzen, dus zonder startkosten
• losse nabestellingen kunnen binnen 1 week geleverd worden

 

Online clubshop

Mijnsportkleding.nl bouwt voor uw vereniging kosteloos een webshop, zodat leden online de clubkleding en leuke fanartikelen van uw vereniging kunnen bestellen.

Kijk voor een voorbeeld op : www.mijnsportkleding.nl/clubshops/alfa-sport

 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze producten of ons kledingconcept?

 

Stuur een mailtje naar rob@mijnsportkleding.nl en we nemen direct contact met u op.