De goedkoopste sportwinkel van Nederland

Snelle levering, prima service

  1. Over Mijnsportkleding.nl

Over Mijnsportkleding.nl

Algemeen

Mijnsportkleding.nl produceert voor verenigingen in Nederland en België sublimatieshirts met een eigen clubdesign. De shirts worden in ons eigen bedrijf geproduceerd, zowel het drukken als de confectie, dus we mogen met trots zeggen dat onze shirts van Nederlandse makelij zijn en eerlijk worden geproduceerd. Zelfs onze stoffen komen uit Europa.

Door verregaande automatisering van ons productieproces, zijn wij instaat om teamshirts binnen vijf werkdagen te leveren en dat voor een vaste prijs per shirt, ongeacht de oplage.

Naast gepersonaliseerde clubkleding leveren wij ook alle benodigde teamwear voor uw vereniging: trainingspakken, presentatiepakken, sportkousen, -broekjes en -tassen van alle bekende merken.

Met ons nieuwe shirtconcept helpen we verenigingen aan substantieel meer sponsorinkomsten. Binnen een jaar zijn al meer dan 20 verenigingen overgestapt op ons concept en ze verdienen er allemaal geld mee.

Bent u nieuwsgierig hoe wij uw vereniging aan nieuwe sponsoren kunnen helpen?
Stuur ons een mailtje voor een vrijblijvende afspraak en test ons gratis uit.

Gratis bedrukking clubshirts

Door een uniek productieproces is Mijnsportkleding.nl in staat om clubshirts te leveren vanaf oplage één, voor een vaste prijs en zijn alle bedrukkingen van clublogo’s, sponsorlogo’s, namen en nummers op de clubshirts verder gratis.

Clubartikelen en fanproducten

Door contracten met alle bekende sportmerken, levert Mijnsportkleding ook alle overige clubkleding en -artikelen als broekjes, sokken, trainingspakken, tassen, etc. Ook de clubkleding en -artikelen kunnen worden voorzien van het clublogo.

Samen met de vereniging ontwikkelt Mijnsportkleding.nl originele fanproducten, zoals warmloopshirts of t-shirts die leden kunnen personaliseren met hun eigen naam en/of rugnummer.

Een eigen online clubshop

Voor verenigingen die met ons samenwerken richten wij een online clubshop in waar leden en bestuur van de vereniging gemakkelijk en snel bedrukte clubartikelen en gepersonaliseerde fanproducten online kunnen bestellen.

Geen hoge drukkosten, geen minimum aantallen, geen lange levertijden, maar gewoon clubartikelen bestellen vanaf oplage één, voor vaste prijzen en binnen 5 - 10 werkdagen verstuurd (afhankelijk van voorradigheid en bedrukking).