De goedkoopste sportwinkel van Nederland

Snelle levering, prima service

  1. Het Concept
  2. Topkwaliteit

Het Concept

Algemeen

Het concept van Mijnsportkleding.nl biedt een vereniging veel voordelen: extra sponsorinkomsten, bestelgemak en topkwaliteit clubshirts.

- een eigen shirtontwerp dat nooit uit de collectie gaat
- GRATIS bedrukking van clublogo’s, sponsorlogo’s, namen en (rug)nummers
- een eigen online clubshop voor meer bestelgemak
- topkwaliteit dryfit sublimatieshirts met optimaal draagcomfort
- per team andere sponsorlogo’s mogelijk voor extra sponsorinkomsten
- vaste prijs per clubshirt, ongeacht de oplage en bedrukking
- keepershirts met eigen design vanaf oplage één
- onze sublimatieshirts zijn vormvast en kun je op hogere temperatuur wassen

Gratis bedrukking van je clubshirts

Welke vereniging wil dat niet, gratis bedrukking van je clubshirts? Bij Mijnsportkleding.nl kan het! Mijnsportkleding.nl produceert sportshirts d.m.v. sublimatietechniek. Door deze techniek en de ontwikkeling van een uniek productieproces is Mijnsportkleding.nl in staat om voor vaste prijzen in kleine oplage clubshirts te maken. Bedrukking van clublogo’s, sponsorlogo’s, namen en nummers op de clubshirts zijn gratis.

Extra sponsorgeld verdienen?

Met het clubshirtconcept van Mijnsportkleding.nl kan een vereniging GRATIS teamshirts + €800 per team voor de clubkas verdienen. Tel uit je winst!

Hoe werkt het?

Omdat sponsorbedrukkingen gratis zijn, kun je met een sponsor op de voorzijde van de teamshirts de shirts voor het hele team betalen. Iedere extra sponsor op het shirt levert de vereniging netto geld op, omdat de bedrukking van sponsorlogo's gratis is! Omdat sponsorbedrukkingen gratis zijn, kun je de sponsorbijdragen laag houden en zijn sponsoren veel sneller bereid om te sponsoren! Welke sponsor zegt nee tegen €150 per jaar om prominent op het shirt van een heel team te staan? En dan ook nog in full colour!

Bedrukking in sublimatie

Door de shirts te bedrukken middels sublimatie, is de kwaliteit van de bedrukking ontzettend hoog. De bedrukking zit in de stof en gaan er niet meer uit. Dus nooit meer rugnummers of sponsorlogo’s die scheuren of er na een jaar van af vallen.

Wassen op 60°, drogen in de droogtrommel en strijken? Geen enkel probleem!

Dryfit sportstof

De stof die Mijnsportkleding gebruikt voor de productie van clubshirts is dezelfde technische en vochtregulerende sportstof (dryfit), die de bekende merken gebruiken.

Transpiratie wordt door de microvezels naar de buitenzijde van de stof afgevoerd, waardoor de stof sneller droogt en het shirt comfortabeler aanvoelt tijdens het sporten.