De goedkoopste sportwinkel van Nederland

Snelle levering, prima service

F.A.Q.

  1. Algemeen
  2. Bestellen
  3. Betalen
  4. Bezorgen
  5. Retourneren

Algemeen

Veel gestelde vragen (FAQ)

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij, stuur dan een mailtje naar info@mijnsportkleding.nl en je krijgt binnen een dag antwoord op je vraag.

Moet ik mij registreren om te kunnen bestellen?

Nee, dat hoeft niet. Je kunt ook een bestelling plaatsen zonder je te registreren. Wel vragen we je om de gegevens die we nodig hebben om je bestelling af te kunnen handelen. Het voordeel van registreren is dat je binnen je eigen account een overzicht hebt van al je bestellingen en gegevens.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt je bestelling betalen via Ideal. De betaling zal beveiligd worden afgehandeld door de Rabobank.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

Individuele bestellingen worden afhankelijk van het product, bedrukking en voorradigheid binnen 3-5 werkdagen geleverd..

De levertijd van complete team- of clubbestellingen worden in onderling overleg afgesproken.

Kan ik mijn bestelling terugsturen?

Kan ik mijn bestelling terugsturen? Bestellingen van onbedrukte artikelen kunnen binnen 14 dagen worden teruggestuurd. Als je de bestelling wilt terugsturen, neem dan contact op met de klantenservice. Je ontvangt dan duidelijke instructies voor het terugsturen van je bestelling. De kosten voor het terugsturen van je bestelling zijn voor jouw rekening.

Artikelen die bedrukt zijn met het clublogo, namen, nummers of met een andere persoonlijke uiting of eigen ontwerp kunnen helaas niet worden teruggestuurd.